Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

THE BLEEDING - októberben jelenik meg a 'Morbid Prophecy' album


2019-08-07

A World War Now Records jelentette be, hogy a brit extrém metalista The Bleeding zenekar idén visszatér a 2018-as 'Rites of Absolution' album folytatásával.

A The Bleedingg új stúióalbuma 'Morbid Prophecy' címmel szabadul a világra, 2019. október 18-án. 

A banda szólógitárosa, Tasos a következőket nyilatkozta: "A 'Morbid Prophecy' egy aurális leereszkedés a pokolba, ami bemutatja az emberiség pusztulásának folyamatát. A kétségbeesés, a pusztítás és a halál témája visszhangzik végig ezen az albumon. Az ember belép az űrbe és megadja magát az őt kísértő horrornak. Majd szétrombolt elméjével visszatér, hogy fájdalmat és szenvedést szabadítson a hitetlenekre".

"Zenei tekintetben a 'Morbid Prophecy' új sztenderdeket állít a banda elé, gyorsaság, kivitelezés és brutalitást tekintetében. A dalszerzői munkák rendkívül hosszú ideig tartottak, pedig könyörtelenül büntettük magunkat közben, hogy egy minden tekintetben gyilkos, súlyos és erős albumot tegyünk le arra az asztalra, amit a 'Rites of Absolution' alapozott meg. Érzésünk szerint sikeresen elértük, amit akartunk - totális mértékben valóra váltak az elképzeléseink".

A tracklista:
01. Demonic Oath
02. Maelstrom
03. Entering The Pandemonium
04. Morbid Prophecy
05. Storm Of The Hellspawn
06. Sadistic Saviour
07. Repentance
08. Hammer Of Penance

Hamarosan közzéteszik az első ízelítőket és a lemezbemutató turné részleteit...


THE BLEEDING - októberben jelenik meg a 'Morbid Prophecy' album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás