Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

THE BLEEDING - hamarosan megjelenik a 'Morbid Prophecy' album, amihez itt a friss szöveges klip!


2019-10-06

A World War Now Records jelentette be, hogy a brit extrém metalista The Bleeding zenekar idén visszatér a 2018-as 'Rites of Absolution' album folytatásával.

A The Bleedingg új stúióalbuma 'Morbid Prophecy' címmel szabadul a világra, 2019. október 18-án. 

A banda szólógitárosa, Tasos a következőket nyilatkozta: "A 'Morbid Prophecy' egy aurális leereszkedés a pokolba, ami bemutatja az emberiség pusztulásának folyamatát. A kétségbeesés, a pusztítás és a halál témája visszhangzik végig ezen az albumon. Az ember belép az űrbe és megadja magát az őt kísértő horrornak. Majd szétrombolt elméjével visszatér, hogy fájdalmat és szenvedést szabadítson a hitetlenekre".

"Zenei tekintetben a 'Morbid Prophecy' új sztenderdeket állít a banda elé, gyorsaság, kivitelezés és brutalitást tekintetében. A dalszerzői munkák rendkívül hosszú ideig tartottak, pedig könyörtelenül büntettük magunkat közben, hogy egy minden tekintetben gyilkos, súlyos és erős albumot tegyünk le arra az asztalra, amit a 'Rites of Absolution' alapozott meg. Érzésünk szerint sikeresen elértük, amit akartunk - totális mértékben valóra váltak az elképzeléseink".

A tracklista:
01. Demonic Oath
02. Maelstrom
03. Entering The Pandemonium
04. Morbid Prophecy
05. Storm Of The Hellspawn
06. Sadistic Saviour
07. Repentance
08. Hammer Of Penance

Az első két ízelítő, a 'Demonic Oath' című szám és a címadó dal hivatalos szöveges videója itt tekinthető meg:


THE BLEEDING - hamarosan megjelenik a 'Morbid Prophecy' album, amihez itt a friss szöveges klip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás