Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

SYBERIA - klip-premier az instrumentális 'Seeds of Change' albumról


2019-09-18

A spanyol Syberia harmadik albuma, a 'Seeds of Change' október 4-én jelenik meg, a Blacklight Media / Metal Blade Records jóvoltából.

A Syberia minőségi és ütős, instrumentális rock-ópuszokat ad elő a 'Seeds of Change' albumon. A Caspian, a Mogwai és a Russian Circles nyomdokaiba lépő zenekar megalkotta eddigi legkomplexebb, ugyanakkor legkönnyebben megemészthető, legdallamosabb és legritmososabb művét.

A Syberia közleménye így szól: "Ez a lemez egy olyan személyről szól, aki a tömeg elől, a társadalom sötét oldala elől próbál menekülni. Olyasvalakiről, aki a saját személyiségével is harcban áll; de ez a harc szükséges ahhoz, hogy elnyomja az élet szürke valóságát... Hősünk egyébként egy jobb világ utolsó reménye; egy ember, aki az utolsó lehelletével a változásért küzd. A remény tehát mindig ott van, hogy létrehozzunk valami gyönyörűt, ami a későbbiekben növekedhet, fejlődhet. Reméljük, ti is épp annyira élvezitek majd ezt az albumot, mint amennyire mi élveztük annak elkészítését".

A tracklista:
01. Empire Of Oppression
02. Rogue Hunt
03. Beirut
04. 26 Days
05. After The Uprising
06. Daring Ignorance
07. Seeds Of Change
08. Buried Idol
09. Shigir

Íme a címadó dal stúdió-videója, plusz az 'Empire Of Oppression' dal hivatalos videoklipje, valamint az album hivatalos kedvcsináló videója:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás