Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

SYBERIA - kedvcsináló az instrumentális 'Seeds of Change' albumhoz


2019-08-08

A spanyol Syberia harmadik albuma, a 'Seeds of Change' október 4-én jelenik meg, a Blacklight Media / Metal Blade Records jóvoltából.

A Syberia minőségi és ütős, instrumentális rock-ópuszokat ad elő a 'Seeds of Change' albumon. A Caspian, a Mogwai és a Russian Circles nyomdokaiba lépő zenekar megalkotta eddigi legkomplexebb, ugyanakkor legkönnyebben megemészthető, legdallamosabb és legritmososabb művét.

A Syberia közleménye így szól: "Ez a lemez egy olyan személyről szól, aki a tömeg elől, a társadalom sötét oldala elől próbál menekülni. Olyasvalakiről, aki a saját személyiségével is harcban áll; de ez a harc szükséges ahhoz, hogy elnyomja az élet szürke valóságát... Hősünk egyébként egy jobb világ utolsó reménye; egy ember, aki az utolsó lehelletével a változásért küzd. A remény tehát mindig ott van, hogy létrehozzunk valami gyönyörűt, ami a későbbiekben növekedhet, fejlődhet. Reméljük, ti is épp annyira élvezitek majd ezt az albumot, mint amennyire mi élveztük annak elkészítését".

A tracklista:
01. Empire Of Oppression
02. Rogue Hunt
03. Beirut
04. 26 Days
05. After The Uprising
06. Daring Ignorance
07. Seeds Of Change
08. Buried Idol
09. Shigir

Íme az album hivatalos kedvcsináló videója:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás