Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

INFIRMITY - első albumuk kiadására készülnek a los angelesi death metalisták


2019-10-11

A Los Angeles-ből származó, death metalista kvartett, az Infirmity 'Descendants of Sodom' címmel jelenteti meg bemutatkozó nagylemezét, 2019. november 9-én, a Lost Apparition Records jóvoltából.

A 'Descendants of Sodom' albumot "úgy tervezték, hogy kiállja az idők próbáját (már amennyi ideje maradt ennek a bolygónak)... A dinamikus death metal zenét űző banda az alapvető műfaj mellett olyan elemeket vegyít dalaiban, mint a Dark Angel / Slayer-féle "halálos thrash", vagy épp a klasszikus black metal.

A 'Descendants of Sodom' album producere / hangmérnöke / mixere John Haddad (Intronaut, Abysmal Torment, Phobia, etc) volt - általa is lett még ütősebb és durvább hangzású a lemez. "Használj védőfelszerelést, és óvakodj a gonosztól"!

A tracklista:
01. Gomorrah Aflame
02. Descendants Of Sodom
03. Darkness Reigns Supreme
04. Infatuated With Intoxication
05. Plastic Idols - The Obsessed
06. Depths Of Regression
07. Unholy Deception

Íme az album címadó dala, valamint a 'Plastic Idols - The Obsessed' és a 'Darkness Reigns Supreme' című szám:

Az Infirmity felállását Kevin Lowery és Daniel Shultz énekes-gitárosok, valamint Zachary Ramirez dobos és Brent Gore basszer alkotja.


INFIRMITY - első albumuk kiadására készülnek a los angelesi death metalisták
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás