Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Bob Daisley, Vinny Appice és Don Airey vendégeskedik a LAST TEMPTATION debütáló lemezén - itt az új dal!


2019-09-08

A Last Temptation Peter Scheithauer (Killing Machine, Belladonna, Temple Of Brutality) gitáros és Butcho Vukovic (Watcha, Showtime) énekes új bandája.

A Last Temptation bemutatkozó albumát szeptember 27-én adja ki az earMUSIC Records. Egy "elkötelezetten old-school kivitelezésű, klasszikus, '80-as évekbeli metal-hangzású" albumra kell számítani, olyan legendák hatása nyomán, mint a Rainbow, a Black Sabbath, a Dio-banda és Ozzy Osbourne.

Vendégként a stúdióban olyan neves előadók kísérték Scheithauer-t és Vukovic-ot, mint Bob Daisley (Ozzy Osbourne, Gary Moore, Rainbow) basszusgitáros, Vinny Appice (Dio, Black Sabbath) dobos és Don Airey (Deep Purple, Rainbow) billentyűs.

"Részünkről az a cél, hogy olyan felvételeket szabadítsunk a világra, melyek manapság már nem hallhatók. Stúdióba vonulunk és próbálunk - így kezdődik minden. Aztán ha valami nagyszerűt sikerül alkotnunk, akkor azt felvesszük, és kész is a varázslat! Ugyanis ami bizonyos lemezeket mágikussá tesz, az az "élő és lélegző" zeneiség; az organikus, valós hangzás, ami természetesen nem mentes apróbb hibáktól sem [haha]" - nyilatkozta Scheithauer.

A tracklista:
01. I Win I Lose
02. Bring Your Light Out
03. Blow A Fuse
04. Never Say Goodbye
05. This is How I Am
06. Faster and Faster
07. Locked Up In Myself
08. Nobody Is Free
09. Coming For You
10. Hell Is Walking In My Shoes
11. The Exit

A 'Blow A Fuse' és az 'I Win I Lose' című szám lentebb meghallgatható:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás