Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Megjelent a TALES OF THE TOMB második EP-je - itt az új videoklip!


2019-11-19

A kanadai death metal banda 'Volume Two: Mendacium' című albuma szeptember 27-én látott napvilágot.

Az Edmonton-ból származó Tales Of The Tomb zenekar a "'90-es évek death / murder metal zenéjének groteszk energiáját" hozza vissza a köztudatba. A bandát 2013 októberében alapította Corey Skerlak gitáros-énekes.

A "világ különféle gyilkosságai, sötét titkai és konspiráció által ihletett" dalszövegeket előadó Tales Of The Tomb első albuma, a 'Volume One: Morpras' című EP. 2015 novemberében látott napvilágot. Ezt az anyagot nem más, mint a legendás "Euro-death metal mester", Dan Swanö (ex-Bloodbath, Unisound, stb.) vette kezelésbe. 2016-ban a banda döntősként vett részt a Wacken Metal Battle Canada rendezvényen.

A Trez Thomas gitáros-énekessel kiegészülő duó második kiadványára közel négy évet kellett várni - nemrég azonban elérkezett a bejelentés ideje: a 'Volume Two: Mendacium' című EP 2019. szeptember 27-én lát napvilágot. Az új mini-lemez hangmérnöke és mixere egy másik neves death metalista, a Cryptopsy gitárosa, Christian Donaldson volt..

Íme az új lemezborító - amit Tony Midi (Tonymidi Artworks) készített - és a dallista:

01. The Nightmare Hall (4:05)
02. Faul (3:02)
03. Sinful Messiah (4:14)
04. Dyatlov Pass Incident (3:52)
05. Nine Eleven (4:46)
06. Mermaid In A Manhole (3:33)

Íme az első négy nyilvános dal, a 'Nine Eleven', a 'Dyatlov Pass Incident', a 'Sinful Messiah' és a 'Mermaid In A Manhole' dalszöveges klipje:

Bővebb infók a Tales Of The Tomb-ról és a banda albumairól a Facebookon olvashatók.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás