Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Itt az EMPTY TRAIL új klipje, a 'Lost'!


2019-08-26

A Rick Lambert frontember vezette, texasi metalbanda októberben új mini-albummal lepi meg rajongóit.

Az Empty Trail zenekar a Metallica és a Megadeth riffjein, valamint a Soundgarden és az Alice In Chains sötét érzelmein nevelkedett. Az Empty Trail tehát a világ legikonikusabb rock- és metalbandáinak hangzását ötvözi egyéniséggel és sajátos autentikus megszólalással. Fülbemászó dalaik között mindenki megtalálja a magának valót - erre pedig kiváló példa a banda október 18-án megjelenő, 'Lost' című EP-je.

Kezdve a nyitó, 'Wait Around' című dal kötetlen érzelmességével, át az 'Every Toll' lüktető ritmusain és a 'Reality' dal lassú, vontatott, de fogós dallamain, egészen a címadó nóta himnikus, stadion-rock hangzásáig, ez a lemez mentes mindenfél tölteléktől!

A Golden Robot Records jóvoltából megjelenő 'Lost' EP-t itt lehet előrendelni. Ízelítőképpen lentebb megtekinthető a címadó szám hivatalos videoklipje:

Alább elérhető az Empty Trail debütáló single-dala, a 'My World' is, ami másdik helyen végzett a US Top 40 Radio Charts toplistán (közvetlenül a Metallica mögött)!


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás