Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Hamarosan megjelenik a TURBOKILL debüt-albuma, a 'Vice World' - itt az új klip!


2019-10-12

Az Alpha Tiger egykori énekese, Stephan Dietrich által alapított Turbokill bejelentette bemutatkozó lemezét.

"Ebben a felvilágosult világban joga van a rajongóknak megkérdeezni, hogyan váltak ennyire sikeressé a legnagyobb metalbandák, mint például a Judas Priest vagy az Iron Maiden. Vagy épp jelenleg is zajlik az őrség-váltás? Annyi azonban biztos, hogy korunk metal-óriásainak nyomába lépni, nem kis feladat. Ettől függetlenül szükség van a fejlődésre; azaz olyan zenekarokra, akik továbbviszik e fantasztikus műfaj történelmének őrlángját; méghozzá olyan módon, mely egyben jövőbe mutató is.

"A Turbokill együttes az Alpha Tiger egykori énekesének, Stephan Dietrich-nek az új bandája - egy remek jelölt a fentebb említett evolúciós folyamatban. Ez a német csapat rendkívüli tehetséggel és mérhetetlen hajtóerővel van felszerelve. Heavy metal ista stílusuk egyszerre tradícionális és modern. Talán elhamarkodott lenne kijelenteni, hogy a Turbokill rögtön a nagyok nyomába lép, de ez a bemutatkozó, 12 számos anyag - ami a 'Vice World' címet kapta - pontosan ezt igazolja. Az üzenet hangos és egyértelmű: a klasszikus heavy metal műfaj jövője elkezdődött"!

A banda 'Vice World' című debütáló albuma 2019. október 25-én jelenik meg, az SPV/Steamhammer kiadó jóvoltából, digipak CD-n, bakeliten és digitális formában, az alább látható borítóval és dallistával:

01. The Grand Delusion
02. Vice World
03. War Thunder
04. Pulse Of The Swarm
05. Global Monkey Show
06. Sail With Pirates
07. Turbokill
08. Kill The Lie
09. Don't Deal With The Devil
10. Track N' Spy
11. End Of Days
12. Fortress Of The Universe

Az előrendeléseket itt lehet leadni. Az első két single-dal, az 'End Of Days' és a 'Pulse Of The Swarm' lentebb elérhető, audió és szöveges videó formájában.

A Turbokill felállását Stephan Dietrich énekes, Ronny Schuster ritmusgitáros, Daniel Kanzler szólógitáros, Marco "Fox" Grünwald basszer és Philipp "Nafta" Dießl dobos alkotja.


Hamarosan megjelenik a TURBOKILL debüt-albuma, a 'Vice World' - itt az új klip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás