Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

BLACK BEAST - 13 év után kiadja első nagylemezét a finn black metal banda; végighallgatható a 'Nocturnal Bloodlust'


2019-11-05

A Primitive Reaction kiadó november 8-án jelenteti meg a Black Beast zenekar debütáló, 'Nocturnal Bloodlust' című nagylemezét.

A "2002 legsötétebb napjain" alakult Black Beast 2005-ben adta ki bemutatkozó EP-jét; épp abban az időben, amikor hazájuk black metal-színtere a legnagyobb fénykorát élte. A finn csapat azóta a műfaj egyik legerősebb bandájává nőtte ki magát a helyi szcénán.

A 'Black Beast' EP-t követően kiadtak egy split-albumot is, a Bloodhammer zenekarral közösen - valójában ez volt a Primitive Reaction kiadó első hivatalos kiadványa. Ezután azonban a Black Beast neve sajnos árnyékká vált.

Márpedig a "rossz szokások nehezen szűnnek meg, és a vérontás is örökké tart", így a Black Beast közel 15 év után visszatért; méghozzá első nagylemezével, ami a 'Nocturnal Bloodlust' címet kapta. A trió debütáló nagylemeze nem mellesleg pontosan ott folytatódik, ahol a Bloodhammer-split abbamaradt; vagyis egy minden tekintetében "Fekete Szörnyetegre" kell számítani.

A 'Nocturnal Bloodlust' albumra egy intró és nyolc vadonatúj, sátánista és istenkáromló black metal-himnusz került fel. A lemezt 2019. november 8-án adja ki a Primitive Reaction.

Lentebb meghallgatható a teljes lemez:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás