Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

MILLENNIUM - októberben új albummal jelentkezik a legendás NWOBHM banda


2019-08-21

A veterán brit tradícionális heavy metal csapat két év után tér vissza új albummal.

Az angliai Billingham-ből származó Millennium együttes negyedik stúdióalbuma 'A New World' címmel lát napvilágot, 2019. október 25-én, a Pure Steel Records jóvoltából. Az új lemez a 2017-es 'Awakening' album folytatása.

Az énekes Mark Duffy a következőképpen nyilatkozott: “Igyekeztünk hűek maradni New Wave Of British Heavy Metal stílusú gyökereinkhez, de ugyanakkor ezúttal kipróbáltunk néhány új dolgot - ezek hallhatók például az ‘Obsolete’ és az ‘Assassin’ dalokban, melyek némileg modernebb heavy metal-beütésű nóták”.

Az 'A New World' albumon van egy konkrét téma, ami átöleli az egész albumot - legalábbis annak nagy részét. Egy apokaliptikus történetről van szó, ami az emberiség folyamatos háborúit és a növekvő népességgel kapcsolatos problémákat mutatja be. Egy pontos úgyis robbani fog az egész... Az új album tehát ezeket a témákat járja körül koncepció tekintetében”.

A tracklista:
01. Give Me A Sign
02. World War 3
03. A New World
04. All Out War
05. King Of Kings
06. Assassin
07. Summon The Dragons
08. Kill Or Be Killed
09. Obsolete
10. Victory

Nagyon örülünk, hogy továbbra is van lehetőségünk albumokat gyártani, és a rajongó-táborunk is folyamatosan növekszik. Sőtmitöbb, már neki is láttunk következő nagylemezünk dalszerzői munkáinak, mivel addig akarunk zenélni, amíg erre képesek vagyunk”.

A Millennium felállását Mark Duffy (Toranaga) énekes, Will Philpot (Serpents Kiss) és Louis Astbury gitárosok, Paul Simpson basszusgitáros és Darren Moore dobos alkotta az új album felvételei során; azt követően azonban Astbury és Moore kilépett - helyükre Kenny Nicholson (Black Rose) gitáros és Nigel Waterfall-Brown dobos érkezett.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás