Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Ősszel visszatér az ALCEST - 'Spiritual Instinct' címmel jelenik meg a hatodik album


2019-10-15

A francia Alcest együttes újra megnyitja a túlvilág kapuit, és idén kiadja hatodik, 'Spiritual Instinct' című nagylemezét.

A 'Spiritual Instinct' album felvételei a francia Drudenhaus Stúdióban zajlottak az elmúlt három év során. A banda hosszabb-rövidebb kihagyásokkal írta meg és rögzítette az új albumot azután, hogy lezajlott a 2016-os 'Kodama' album turné-ciklusa.

A 'Spiritual Instinct' albumot - a banda történetében először - a Nuclear Blast Records adja ki. A blackgaze stílus pionírjai ezúttal is "mesterien alkották meg a spirituális katarzis legsötétebb hangképeit".

Íme az október 25-én megjelenő album borítója:

Az énekes / multi-instrumentalista Neige és a dobos Winterhalter három éven belüli első dala / videoklipje, a Craig Murray (Mogwai, Blood Red Shoes) által rendezett 'Protection' - ami Neige elmondása szerint az album "legkeményebb és legspontánabb száma" - itt érhető el:

Újabban megjelent a 'Sapphire' című single hivatalos videója is:

Alább elérhető az első hivatalos album-előzetes, amiben a tagok nyilatkoznak a munkálatok kapcsán:

A 'Spiritual Instinct' több különféle változatban előrendelhető - erről bővebb infók itt találhatók.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás