Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

LETHAL VENDETTA - itt az ausztrál metalbanda új klipje, a 'Battle Warcry'!


2019-08-26

A Lethal Vendetta megfilmesítette 'Battle Warcry' című számát, ami aktuális, 'No Prisoners No Mercy' című nagylemezükön szerepel.

A Lethal Vendetta "színtiszta erővel és energiával támad a hallgatókra, dinamikus ritmusok és dallamos riffek, valamint csonttörő dob-témák és szárnyaló vokálok révén, felelevenítvén a metal műfaj klasszikus időszakait". A Brent Logan énekes, Ben Drennan ritmusgitáros, Liam Donelan szólógitáros, Jay Burnham basszer és Morris Markovic dobos alkotta csapat nemrégiben adta ki új, 'No Prisoners No Mercy' című albumát, ami elérhető a digitális zeneszolgáltatók (iTunes, CDBaby, Spotify) kínálatában, valamint fizikai formában is.

A tracklista:
01. Liars Dice
02. Erasing Hate
03. No Prisoners No Mercy
04. Deserve To Die
05. Plains Of Serenity
06. Salute To The Gods
07. Battle Warcry
08. Final Conflict
09. Race Is Only A Name

Újonnan megjelent a 'Battle Warcry' című dal hivatalos klipje. Ez a szám az 1066-os, Hastings-i csatáról szól; vagy ahogy Brent Logan énekesjellemzi: "egy csatakiáltás, amivel fel lehet rázni az embereket".

Korábban megjelent a 'Liars Dice' című szám hivatalos klipje is - ez itt tekinthető meg:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás