Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Hallagsd végig az ANTICHRIST SIEGE MACHINE új albumát!


2019-08-27

Az Antichrist Siege Machine 'Schism Perpetration' címmel jelentette meg új albumát, 2019. augusztus 26-án, a Stygian Black Hand és a Krucyator Productions kiadók jóvoltából.

Az elmúlt három évben az Antichrist Siege Machine minden erejével azon volt, hogy kikövezze saját, pokol felé vezető útját. A projekt megalakulása óta több pusztító turnét is lebonyolítottak Észak-Amerika-szerte; most pedig eljött az idő, hogy a világra szabadítsák eddigi legerősebb, legütősebb, legdurvább támadásukat, a 'Schism Perpetration' című albumot!

Az új nagylemezen kilenc könyörtelen, magas kaliberű black / death metal dal szerepel, azzal a céllal, hogy elpusztítson mindent és mindenkit ezen a világon!

A 'Schism Perpetration' album producere, mixere és hangmérnöke Bob Quirk volt; a lemezborítót pedig Josh McAlear készítette. Íme a teljes album-stream és a rendeléssel kapcsolatos infók:

Az új albumot LP-n a Stygian Black Hand, CD-n pedig a Krucyator Productions adta ki 2019. augusztus 26-án.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás