Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Itt a NACHTTERROR új száma, a 'Sea Of Dread'!


2019-09-03

A kanadai szimfónikus / blackened doom metal banda 'Judgement' címmel jelentette be soron következő albumát.

A 2004-ben alakult Nachtterror zenéje a különféle, szélsőséges emberi cselekedeteken és érzelmi állapotokon alapszik: dalaikban ennek megfelelően az erőszak, a düh, a harag, a szenvedés és a depresszió testesül meg.

A banda mindeddig két EP-t és egy split-lemezt adott ki (ez utóbbit az Altars Of Grief zenekarral közösen); most pedig eljött az idő, hogy 15 év után végre bejelentsék az első Nachtterror-nagylemezt!

A 'Judgement' című nagylemez 2019. október 10-én jelenik meg, a Hypnotic Dirge kiadó jóvoltából. A csapat így kommentálta ezt a kiadványt: "Azt szeretnénk, ha az album végighallgatása után az ember azzal a tudattal induljon útnak, hogy a sötétségben rengeteg szépség is van".

"A 'Judgement' egy fekete tükör, mely képes láttatni a hallgatóval a sötét valóságot; a sötétség mögött rejlő igazságot. Ezek a dalok az ÉN hatalmáról, annak vágyairól és félelmeinek leküzdéséről szólnak" - tette hozzá Erik "Saint Wikk" Labossier frontember.

Az új lemez borítóját maga a banda gitárosa, Lord Maelkleth (vagyis Eric Escott) készítette.

Íme a 'Judgement' első nyilvános dala, a 'Sea Of Dread':


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás