Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

DOLD VORDE ENS NAVN - hamarosan kiadja debütáló lemezét a norvég black metal banda, amit az Ulver, a Dødheimsgard és a Nidingr egykori tagjai alkotnak


2019-09-02

Az Oslo-ból származó Dold Vorde End Navn együttes szeptember 13-án jelenteti meg debütáló EP-jét, a Soulseller Records jóvoltából.

A zenekart a gitáros Håvard Jørgensen (azaz Haavard vagy Lemarchand; a Satyricon és az Ulver egykori tagja), az énekes Vicotnik (Dødheimsgard, Ved Buens Ende), a basszer Cerberus (ex-Dødheimsgard) és a dobos Myrvoll (Nidingr) alkotja. Az új projekt azzal a céllal jött létre, hogy ismét életre keltse a klasszikus, '90-es évekbeli norvég black metal-mozgalmat.

A banda debütáló lemeze, a 'Gjengangere i hjertets mørke' című EP szeptember 13-án jelenik meg, a Soulseller Records jóvoltából, CD-n, LP-n, kazettán és digitális változatban, az alább látható borítóval és dallistával:

  1. Den Ensomme Død
  2. Drukkenskapens Kirkegård
  3. Vitnesbyrd
  4. Blodets Hvisken

Íme a 'Vitnesbyrd' című szám premiere:

Bővebb infók a bandáról a Facebookon olvashatók.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás