Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

M:40 - itt a svéd d-beat banda új dala, a 'Svinakungens Sal'!


2019-09-14

Az 'Arvsynd' című új album szeptember 28-án jelenik meg, a Suicide Records jóvoltából.

"Ez az eddigi legsötétebb és legbrutálisabb lemezünk. Zenei tekintetben az 'Arvsynd' természetes folytatása a korábbi albumoknak. Kemény témákat ötvözünk d-beat-őrülettel, elmebeteg dühkitörésekkel és végtelen sötétséggel. Fegyverzetünk nem változott, de késeink ezúttal még élesebbek" - közölte az M:40 az új album kapcsán.

Hangzás tekintetében olyan előadók inspirálták a bandát, mint a Breach, a Tragedy, a Cult Of Luna, a Sepultura, a Neurosis, a Martyrdöd és a Wolfbrigade; dalszövegek szempontjából pedig a világ jelenlegi politikai helyzetét ismerhetjük meg. "Az 'Arvsynd' (azaz az "eredeti bűn") cím utalás mindazon bűnökre, amiket a korábbi generációktól örököltünk, valamint arra a haldokló bolygóra, ami tele van fasizmussal és egoizmussal. A bomba el van vetve - a háború itt van a fejünk felett".

Az új albumot 2019 februárjában rögzítették, a HoboRec / The End stúdiók falai között, Ulf Blomberg hangmérnök közreműködésében.

Az 'Arvsynd' album szeptember 28-án jelenik meg digitálisan és bakeliten, öt különböző lemezkiadó - Suicide Records (SWE), Halvfabrikat Records (SWE), Deviance (FR), Insane Socitey (CZ), Phobia (CZ) - jóvoltából. Íme a borító és a dallista:

01. Svinakungens sal
02. Räkenskapens dag
03. Djävulspakten
04. In i labyrinten
05. Arvsynd
06. Galgberget
07. Handen som gungar vaggan
08. Viskningar i mörkret
09. Säckväv och aska
10. Din faders blick
11. Ur skuggan
12. Ondska

Lentebb meghallgatható a 'Handen som gungar vaggan' és a 'Svinakungens Sal' című szám, valamint megtekinthető az 'In i labyrinten' hivatalos videója:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás