Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

FERALIA - októberben debütál az olasz black metal banda


2019-09-04

A 'Helios Manifesto' albumot a Vacula Productions (CD, digitális) és a Realm And Ritual (kazetta) kiadók dobják piacra október 4-én.

A Feralia zenekart három olasz zenész keltette életre azzal a céllal, hogy "feltámassza az emberi lélek legmélyén rejlő démonokat". Zenei tekintetben egyedülálló stílusú black metalt játszik a banda, a klasszikus "Bergen-hangzás" felelevenítésével, valamint modern és old-school elemek és epikus hangképek vegyítésével. A banda felállását Krhura (basszusgitár, drónok), Raijinous (gitár, vokál, billentyűk), Tibor Kati (ének / Negura Bunget, Sur Astru) és Ignotus Nebis (dobok, ütős hangszerek, programozás) alkotja.

A Feralia debütáló albuma, a 'Helios Manifesto' egy koncepcionális lemez, ami az ember - mint "istenség" - misztikus jellemzésével foglalkozik, Aleister Crowley és a Thelema-filozófia kivesézése révén.

Az album a lenti lejátszó révén előrendelhető. Ugyanitt hallgatható meg két előzetes dal:

A 'Conception' című szám lentebb hivatalos videoklip formájában is elérhető:

Itt a hivatalos album-előzetes:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás