Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

PLATEAU SIGMA - itt az olasz funeral doom banda új száma, az 'A Parody of Medea'!


2019-09-03

A Plateau Sigma 'Symbols – The Sleeping Harmony of the World Below' címmel adja ki új, harmadik nagylemezét, 2019. október 24-én, az Avantgarde Music jóvoltából.

A Plateau Sigma felállását Manuel Vicari és Francesco Genduso énekes-gitárosok, valamint Maurizio Avena basszer és Nino Zuppardo dobos alkotja. Az album rögzítésénél közreműködött Eleonora Amerio énekesnő-billentyűs, Walter Rinaldi vokalista és Giovanni Zuppardo zongorista is. A zenét és a dalszövegeket Vicari írta; a stúdiós felvételek pedig 2019 első felében zajlottak (ONDA Stúdió); a producer és a mixer maga Francesco Genduso volt. A maszterizálást Magnus Lindberg végezte el.

Az albumot a lenti lejátszón lehet megrendelni digitális formában. Ugyanitt hallgatható meg az első nyilvános dal, az 'A Parody Of Medea':

A Plateau Sigma legutóbbi, második nagylemeze, a 'Rituals' 2016 márciusában jelent meg, szintén az Avantgarde Music kiadó jóvoltából.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás