Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Novemberben új albummal tér vissza a legendás ANGEL WITCH - itt az új dal, a 'Don't Turn Your Back'!


2019-09-04

A Metal Blade Records november elsején adja ki az Angel Witch új, 'Angel of Light' című stúdióalbumát.

Az Angel Witch 1980-as debütáló albuma (amit a Bronze Records adott ki) olyan hatalmas hullámokat generált, melyek több évtizeden keresztül visszhangoztak a nemzetközi thrash / doom / death metal-színtéren. Most, négy évtizeddel később a banda újra bebizonyítja, hogy egyedülálló stílusa időtálló maradt; átível minden érán és korszakon.

Az Angel Witch jelenleg ifelállását Kevin Heybourne énekes-szólógitáros, Jimmy Martin ritmusgitáros, Will Palmer basszer és Fredrik Jansson Punkka dobos alkotja. A csapat eredeti magja (azaz Heybourne és Palmer) 11 évvel ezelőtt állt újra össze - ők vették fel és rögzítették a 2012-es 'As Above, So Below' albumot. A csapat ennek folytatásaként alkotta meg az újabb lemezt, az 'Angel of Light'-ot amit a Leeds-beli Stationhouse Stúdióban vettek fel, James Atkinson (Gentleman's Pistols, Voorhees) producer közrmeűködésében. A végeredmény pedig maga a megváltás: az Angel Witch újjászületett és erősebb mint valaha.

"Nehéz elhinni, hogy majdnem egy évtized telt el azóta, hogy felvettük legutóbbi albumunkat. Most pedig minden korábbinál nagyobb az izgalom, hogy azóta immáron a második lemez is teljes egészében elkészült. Arról nem is beszélve, hogy milyen fantasztikus újra azzal a szenvedélyekkel teli felállással zenélni, mely az utóbbi két és fél évtizedben kitartott egymás mellett!" - olvasható a banda közleményében.

A tracklista:
01. Don't Turn Your Back
02. Death From Andromeda
03. We Are Damned
04. The Night Is Calling
05. Condemned
06. Window Of Despair
07. I Am Infamy
08. Angel Of Light

Az album előrendelhető több különféle változatban - erről bővebb infókat itt lehet találni. Első ízelítőképpen lentebb meghallgatható a vadonatúj single-dal, a 'Don't Turn Your Back'.

Az Angel Witch az ősz folyamán négy egymást követő estén ad lemezbemutató koncertet Németországban: október 31-én Hamburgban, november elsején Mannheimben, másodikán Berlinben, harmadikán pedig Kölnben lépnek fel. Hamarosan közzéteszik a teljes értékű lemezbemutató turné dátumait és állomásait is...


Novemberben új albummal tér vissza a legendás ANGEL WITCH - itt az új dal, a 'Don't Turn Your Back'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás