Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Szólóalbumot adott ki a CIRCUS OF POWER gitárosa, Gary Sunshine


2019-09-04

A '80-as / '90-es évek "biker-rock" zenéjének királyaiként számon tartott Circus Of Power együttes gitáros-dalszerzője, Gary Sunshine 13 szóló-dalt rögzített.

Gary Sunshine új szólólemeze 'Beer, Picks & Old Records' címmel jelent meg CD-n, bakeliten és digitális változatban, rajta 13 nótával, melyek "egy vén rocker élettapasztalatai alapján" íródtak; vagyis szerelemről, zenélésről, piálásról és egyéb izgalmak kereséséről szólnak.

A 'Beer, Picks & Old Records' zenei tekintetben egy nyers hangzású, sokszínű és hangulatos lemez, melyen a rock, a country, a punk, a blues és a popzene keveredik. Az album producere és hangmérnöke Bruce Witkin (Hollywood Vampires, Marilyn Manson, The White Buffalo) volt. A felvételek a Los Angeles-beli Unison Stúdióban zajlottak.

Ízelítők, előrendelési infók, stb. itt találhatók.

Gary - amellett, hogy oszlopos tagja volt a Circus Of Power zenekarnak - gitározott a NY Loose együttesben, valamint az Americana-rock legenda The Silos zenekarban és a Screaming Sneakers nevű pop-punk bandában is. Gary Sunshine mindemellett Axl Rose-szal közösen is dolgozott: konkrétan ő gitározik a Guns N' Roses 'Oh My God' című számában. A veterán zenész továbbá számos népszerű projektben vett részt, és jól ismert nemzetközi kollaborátor a Soundcloud-on is.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás