Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

BLACK HEART SAINTS - itt az új klip a texasi rockerek 'Misery' című EP-jéről


2020-02-02

Az Austin-ból származó rockbanda, a Black Heart Saints 'Misery' címmel adott ki új mini-lemezt.

Az új EP a banda 2017-es nagylemeze, az 'Alive' folytatása. A 'Misery' című mini-albumon három eredeti dal és egy feldolgozás ('Addicted To Love' / Robert Palmer) kapott helyet.

A lemez mind a négy dalához videoklip készült. Íme az első két premier:

A harmadik single-dal, a 'Lines' videoklipje alább tekinthető meg. Ennek kapcsán így szól a banda: "A 'Lines' videoklipje remekül vázolja fel, miről is szól ez a banda valójában: egy kis humor éstöménytelen rock 'n' roll. Maga a dal egyébként javarészt a turnéink közben megtörtént eseményeken alapszik. Izgatottan osztjuk meg veletek ezt a kisfilmet, ami egyébként csak az első része egy négyrészes antológiának!".

A legújabb kisfilmet 2020 januárjában osztották meg - ez a 'Misery' címadó dalához készült.

"Ez a dal tökéletesen összefoglalja, miről is szól a Black Heart Saints: súlyos és lélekkel teli rock 'n' roll zene, ami texasi gyökereink előtt hajt fejet" - közölte a banda.

A Black Heart Saints mind a négy videoklipet bemutatta az Austin-beli Alamo Drafthouse-ban az év elején; hamarosan pedig részt vesznek a Sweetwater Stúdió Master Class programjában, ami egy speciális stúdió-kurzus, mely egy kisebb közönség színe előtt zajlik.

A Black Heart Saints teljes turné-beosztása a csapat hivatalos honlapján található meg.


BLACK HEART SAINTS - itt az új klip a texasi rockerek 'Misery' című EP-jéről
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás