Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

"Epikus prog-metal mesterművel" készült a bostoni WILDERUN zenekar - itt az új dal, az 'O Resolution!'!


2019-10-30

A bostoni Wilderun együttes november elsején jelenteti meg új, 'Veil of Imagination' című albumát.

A progresszív metal, a folk és a nagyzenekari muzsika ötvözetét dinamikus módon prezentáló Wilderun új albuma, a 'Veil of Imagination' egy sokszínű, érzelmekkel teli, fantasztikus és egyben személyes világba repíti a hallgatót.

"Ez az album a legzsenibb és egyben "legemberibb" dolog, amit ez a banda valaha is kreált" - mondta Evan Anderson Berry énekes-gitáros-zongorista. "Ahelyett, hogy azon töprengtünk volna, hogy a végleges anyag beleillik-e majd valamilyen specifikus műfajba, úgy döntöttünk, szabadjára engedjük a dolgokat. Ezúttal a korábbiaknál jóval bátrabban írtuk meg és rögzítettük a dalokat; a végeredmény pedig valami igazán bámulatos és meglepő lett".

A 2012-ben alakult Wilderun korábban két albumot (2012 - 'Olden Tales & Deathly Trails', 2015 - 'Sleep at the Edge of the Earth') adott ki sajátos, egyedi stílusában. Ebből a hangzásbeli sorból nem lóg ki a 'Veil of Imagination' lemez sem; lévén az új dalokban is epikusan váltakozó ének-témák és hörgések, különleges és precízen megkomponált nagyzenekari betétek és kegyetlen metal-hangtámadások vegyülnek magas szintű technikai készséggel. A 'Veil of Imagination' egy epikus, érzelmes zenei hullámvasút, ami az emberi elmét és a Föld tájait járja körül.

A 'Veil of Imagination' felvételei New York-ban, a Syracuse-beli More Sound Stúdióban zajlottak, 2018 tavaszán. A producerek maguk a banda tagjai voltak, de a hangmérnöki munkákba besegített Justin Spaulding és Andrew Greacen is. A lemez keverését és maszterizálását két skandináv legenda, Dan Swanö és Jens Bogren végezte el.

A tracklista:
01. The Unimaginable Zero Summer
02. O Resolution!
03. Sleeping Ambassadors Of The Sun
04. Scentless Core (Budding)
05. Far From Where Dreams Unfurl
06. Scentless Core (Fading)
07. The Tyranny Of Imagination
08. When The Fire And The Rose Were One

Az új album első három dal-premiere, a 'Far From Where Dreams Unfurl', a 'The Tyranny Of Imagination' és az 'O Resolution!' lentebb elérhető.

A Wilderun november eleji kezdettel bonyolítja le észak-amerikai lemezbemutató turnéját, aminek dátumai és állomásai a banda Facebook-oldalán találhatók meg.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás