Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

HAZZERD - 2020-ban jelenik meg a kanadai thrash banda második nagylemeze


2019-09-11

A kanadai thrash-kvartett, a Hazzerd zenekar lemezszerződést kötött az M-Theory Audio kiadóval, és bejelentette, hogy második nagylemeze, a 'Delirium' 2020 elején lát napvilágot.

A Hazzerd együttest Dylan Westendorp dobos-énekes és Brendan Malycky gitáros, vagyis két Calgary-beli tinédzser alapította, akik olyan thrash-legendák előtt akarták leróni tiszteletüket, mint az Overkill, a Metallica és az Anthrax. A csapat önálló finanszírozású debütáló EP-je, a 'Victimize the Innocent' 2014-ben jelent meg. A következő évben a banda bevette soraiba a 18 éves szólógitárost, Toryin Schadlich-t, de a végleges felállás 2017-re alakult ki, miután David Sprague basszusgitáros is taggá vált. A Hazzerd ezután vette fel első nagylemezét, a 'Misleading Evil'-t, ami a kanadai World War Now Records kiadó dobott piacra.

A Hazzerd 2019-ben kötött új lemezszerződést; méghozzá az M-Theory Audio Records-szal. A Marco Barbieri és David Ellefson (Megadeth) által alapított cég azután figyelt fel a bandára, hogy a Megadeth frontember Dave Mustaine saját rádió-műsorában (Gimme Radio) promótálta őket. Az új szerződésen felbuzdulva a csapat be is vonult a Calgary-beli MCC Recording Stúdióba, hogy felvegye második, 'Delirium' című nagylemezét, melynek keverését és maszterizálását Johnny Gasparic (Into Eternity) végzi; borítóját pedig a híres fehérorosz thrash-illusztrátor, Andrei Bouzikov tervezi.

"Nagyon izgatottak vagyunk, amiért az M-Theory kiadóval köthettünk lemezszerződést" - közölte Westendorp. "Azért készült ilyen sokáig második nagylemezünk, mert meg akartunk bizonyosodni arról, hogy a megfelelő stáb és kiadó áll mögöttünk annak kiadása végett. Érzésünk szerint az M-Theory révén még több emberhez eljuthat zenénk. Figyeljétek a híreket, mert az elkövetkezendő hetekben további részleteket is megosztunk veletek az új albumot illetően!".

A Hazzerd az utóbbi években olyan legendák társaságában turnézott, mint a Striker, a Vicious Rumors, az Archspire, a Spellcaster és a Grim Reaper, valamint felléptek Kanada leghíresebb metal-fesztiváljain (Loud As Hell, Armstrong MetalFest) is. Következő koncertjeiket szeptember végén és október elején bonyolítják le, a Hatchet előzenekaraként. Bővebb infók és hírek a bandáról és a koncertekről a Facebookon olvashatók.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás