Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

ELECTRIC MOB - jövőre várható a brazil hard rock banda debütáló albuma


2019-09-11

A Frontiers Music Srl kiadó igazolta az Electric Mob nevezetű, brazil hard rock bandát, ami Curitiba városából származik.

Az Electric Mob dalaiban a '70-es évek rock-hangzása vegyül a '90-es / 2000-es évek kortárs hard rock stílusával. Mindezt egy 25 éves énekes, Renan Zonta (aki a Voice Brazil tehetségkutató sikeres sztárja); egy szintén 25 esztendős gitáros, Ben Hur Auwarter; egy 27 éves basszer, Yuri Elero és egy 25 éves dobos, André Leister prezentálja. Az Electric Mob az európai Frontiers kiadó figyelmét keltette fel, miután - elmondásuk szerint - a banda "mesteri módon ötvözi az Aerosmith és a Guns N’ Roses klasszikus stílusát az Audioslave hangzásával és némi blues-hatással. Más szóval: az Electric Mob zenéje magán viseli mindazt, amiről a múlt, a jelen és jövő rockzenéje szól".

A Frontiers Music Srl 2020 első felében adja ki az Electric Mob debütáló albumát, aminek első ízelítőjeként lentebb meghallgatható és megtekinthető a 'Need To Rush' című single / videoklip.

Bővebb infók, hírek a bandáról: www.facebook.com/electricmob


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás