Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

GODEATER - új klipet mutatott be a skót tech-death banda


2019-09-12

A Glasgow-ból származó technikás death metal banda, a Godeater 'All Flesh is Grass' címmel adja ki első nagylemezét szeptember 27-én.

A vegán életvitelt hirdető Godeater zenekar technikás death metal zenében utazik. Zenéjük súlyos hangzása és kegyetlen mivolta egy jócélú koncepcióra épült fel; a banda ugyanis a klímaváltozás és az ezzel kapcsolatos jótékony ügyek elkötelezett híve. Zenei tekintetben a Decapitated, a Between The Buried And Me, a Black Dahlia Murder, a Gojira és a Cattle Decapitation volt rájuk a legnagyobb haátssal.

A csapat első nagylemezét Ross Beagan gitáros producelte. A 2017-es 'Outerstellar' EP folytatásaként megjelenő album keverését és maszterizálását Meyrick De La Fuente látta el, a Floodgate Audio Stúdió falai között. Vendégként két énekes, Dilan Alves ('Salvation') és Katie Oswell ('Blood Moon') szerepel a lemezen, melynek borítóját David Provan készítette.

Az alábbi lejátszón meghallgatható két előzetes dal a lemezről:

Itt pedig megtekinthető az 'Inertia Haze' című szám hivatalos videoklipje:

Korábban megjelent a 'Silent Spring' című szám hivatalos videója is:

Bővebb infók, híkre a bandáról: www.facebook.com/godeateruk


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás