Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

ABSENCE OF DESPAIR - itt az új dal, amiben az Emmure frontembere vendégeskedik!


2019-09-12

Az Absence Of Despair új nagylemeze, a 'Desolate' szeptember 13-án, pénteken lát napvilágot.

A 'Desolate' albumra 12 vadonatúj, súlyos és ütős metal-himnusz került fel, tele intenzív groove-okkal és fertőző dallamokkal. A hivatalos közlemény szerint az Absence Of Despair "a 'Desolate' formájában megalkotta a 2019-es év elsőszámú metalcore-kedvencét"!

A 'Desolate' albumot Josh Schroeder (For The Fallen Dreams, King 810, The Color Morale) keverte és maszterizálta, a michigani Random Awesome Stúdió falai között.

Íme a lemez borítója és dallistája:

01. ESC
02. Bite My Tongue
03. Wild
04. Godkiller
05. Fearless
06. Lost & Hopeless
07. This Reckoning
08. Die Primitive
09. Shadowbreaker
10. I Am Catastrophe
11. The Skin We Live In
12. Pathwalker

Alább meghallgatható a 'The Skin We Live In' című szám, amiben az Emmure frontembere, Frankie Palmeri vendégszerepl. A dal kapcsán Joe Reynolds énekes elmondta: "A 'The Skin We Live In' az egyik kedvenc dalom, mivel tele van agresszióval, haraggal és dühvel - amiről alapvetően szól a mi zenénk. Ha a tükörbe nézel, és egy másik arcot látsz a sajátod helyett, akkor totálisan összezavarodsz... Ez a szám ezt az érzést írja körül és magyarázza meg. Jómagam például nagyon utálom, ha megmondják, ki legyek és mit kellene csinálnom...".

Lentebb elérhető a 'Bite My Tongue' dal hivatalosa videoklipje és gitáros playthrough-videója:

Itt pedig a 'Godkiller' című single-dal érhető el:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás