Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

AGGRESSIVE PERFECTOR - novemberben adja ki debütáló nagylemezét a brit speed metal banda


2019-09-13

A speed / thrash / heavy metal zenében utazó, manchesteri Aggressive Perfector együttes első nagylemeze 'Havoc at the Midnight Hour' címmel jelenik meg november 22-én, a Dying Victims kiadó jóvoltából.

A 2016-os 'Satan’s Heavy Metal' EP folytatásaként jelenik meg az Aggressive Perfector debütáló, 'Havoc at the Midnight Hour' című nagylemeze, ami egy "37 perces zenei horror-rémálom, mely az okkultizmus, a pusztítás és a véres bosszú jegyében zajlik". "A metalzene dicső múltját (gondoljunk csak a Tank, a Slayer, a Venom és a Mercyful Fate korai albumaira) feltámasztó 'Havoc...' album egy apokaliptikus jövő nukleáris kilátásait ülteti a jelen durva, súlyos és gyors heavy metal zenéjébe".

A 'Havoc at the Midnight Hour' megjelenik digitálisan, limitált bakeliten és CD-n is. Az előrendeléseket itt lehet leadni. A lenti lejátszón kedvcsinálóképpen meghallgatható két szám a lemezről:

Bővebb infók, hírek a zenekarról és az albumról: www.facebook.com/AggressivePerfectorBand


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás