Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Elhunyt Eddie Money rock-legenda


2019-09-15

2019. szeptember 13-án, 70 éves korában életét vesztette a legendás rock-énekes.

Eddie Money-t 70 éves korában érte a halál, melyet egy néhány hónappal ezelőtti szívműtétből eredő komplikáció okozott. A zenésznek emellett egy négyes stádiumban felfedezett nyelőcső-rákkal is meg kellett küzdenie.

Családja az alábbi közleményben adta a rajongók tudtára a rossz hírt: "Eddie szeptember 13-án reggel, békésen távozott, szerettei körében töltötte utolsó perceit. Nehéz szívvel búcsúzunk az apától, aki nélkül nem tudjuk elképzelni a világot. Hálásak vagyunk, hogy a dalain keresztül örökké köztünk marad".

Edward Joseph Mahoney 1977-ben robbant be önmagáról elnevezett albumával. Alakjához fűződnek a klasszikus 'Two Tickets To Paradise, 'Take Me Home Tonight' és 'Baby Hold On' című slágerek.

A brooklyni születésű, ír felmenőkkel rendelkező énekes 1987-ben szerzett Grammy-jelölést egyik dalával, melyben Ronnie Spector vendégeskedik. Rákos megbetegedésével kapcsolatos bejelentését idén augusztusban közölte az AXS TV 'Real Money' című reality-műsorában.

A rock-legendát öt gyermeke – Zachary, Jessica, Joseph, Julian és Desmond – mellett a Bon Jovi gitárosa, Richie Sambora is gyászolja, említi meg a Fox News.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás