Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

CREPUSCLE - októberben adja ki második albumát a kaliforniai melo-death banda


2019-10-01

A szimfónikus / dallamos death metal zenében utazó, kaliforniai Crepuscle együttes 'Heavenly Skies' címmel látta el soron következő stúdióalbumát.

A Creator-Destructor Records 2019. október 11-én adja ki a 2013 óta aktív Crepuscle zenekar új nagylemezét, ami a nagysikerű 'Draconian Winter' (2014) album folytatása. A banda a melodic death metal zenét ötvözi szimfónikus és nagyzenekari témákkal - ezáltal pedig olyan legendák klasszikus hangzását éleszti újjá, mint a Wintersun, a Hypocrisy, a Kalmah és az Insomnium.

Új, 'Heavenly Skies' című albumukra 11 dinamikus nóta került fel - ezeket a banda alapítója, Eligio Tapia házi stúdiójában rögzítették az utóbbi egy év során. A végleges keverést és maszterizálást Nick Loiacono végezte el, a San Mateo-beli Fang Stúdióban; a lemezborító pedig egy német művész, Aerroscape alkotása.

A Creator-Destructor Records CD-n, LP-n és digitális változatban is kiadja a 'Heavenly Skies' albumot - az előrendelési infók itt találhatók meg. A lenti lejátszón meghallgatható az album második tétele; maga a címadó dal, plusz az 'In The Winds Of Glory' című szám:

Eligio Tapia énekes-gitáros így nyilatkozott: "Izgatottan szabadítjuk a világra ezt az epikus kalandot! Új lemezünkre új hatások és minden eddiginél ambíciózusabb kompozíciók kerültek fel. Készen állunk tehát arra, hogy megmutassuk a világnak, az utóbbi években mennyit fejlődtünk, mint dalszerzők és zenészek. Az alapvető melodic death metal-elemek mellett grandiózus, szimfónikus, folk-hatású dallamok, plusz némi black metal és melankólikus doom stílus is felfedezhető ezen az albumon".

A Crepuscle nemrégiben bonyolított le egy észak-amerikai turnét a Light This City előzenekaraként; hamarosan pedig bejelentik a hivatalos lemezbemutató körút részleteit...

Bővebb infók, hírek a bandáról a Facebookon olvashatók.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás