Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

'Kreuzung' címmel pénteken jelenik meg a MAMMOTH MAMMOTH új albuma; itt a friss dal-premier!


2019-11-06

Az ausztrál rockerek november 8-án adják ki új nagylemezüket, a Napalm Records révén.

Karrierje során a Mammoth Mammoth együttes mély nyomot hagyott a rockzene színterén: bebizonyították, hogy ők Ausztrália legmenőbb rockerei. A Mikey Tucker által vezetett, négytagú csapat - amit világszerte jól ismernek egyedülálló, energikus koncertjeikről - most bejelentette, hogy 2019. november 8-án kiadja ötödik stúdiólemezét, 'Kreuzung' címmel, az osztrák Napalm Records jóvoltából.

11 erőteljes, elsöprő lendületű dallal tér vissza a Mammoth Mammoth, azzal a szándékkal, hogy pszichedelikus riffjeivel és ökölrázós himnuszaival felrázza az egyébként is forró poklot.

Az új lemezt Richard Behrens producerrel rögzítette a banda 2018 / 2019 telén, a berlini Big Snuff Stúdió falai között. A korábbiakhoz képest a felállásban annyi változás történt, hogy a két eredeti tag - Mikey Tucker énekes és Frank Trobbiani dobos - mellett két új tag - Marco Gennaro gitáros és Kris Fiore basszusgitáros húzza a talpalávalót. A Mammoth Mammoth "megalkotott egy elektromos légkalapácsot, ami véglegesen belevési a banda nevét a zenetörténelem talajába".

"Amikor megírunk egy albumot, azt leginkább egy roncsautó feltunningolásához tudnám hasonlítani" - nyilatkozta Tucker. "Felmérjük a terepet, majd szétszedjük a műszereket, hogy némi új elem hozzáadásával - és néhány elvételével - felújítsuk az egész járgányt; méghozzá azzal a céllal, hogy az gyorsabban fusson, hagnosabban szóljon, és becsapódásnál iszonyatosan nagyot robbanjon".

Íme a 'Kreuzung' borítója és dallistája:

01. I'm Ready
02. Wanted Man
03. Motherf@cker
04. Screamin'
05. Kreuzung
06. Tear it Down
07. Tonight
08. Mad World
09. Let Go
10. Lead Boots
11. God's Gonna Hate Me

A 'Kreuzung' elérhető lesz digipak CD-n, digitális változatban és limitált gatefold LP-n. Az előrendeléseket itt lehet leadni.

Az első három ízelítő, a címadó dal hivatalos videója, a 'Tear It Down' szöveges klipje és a 'Lead Boots' audiója itt elérhető:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás