Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

BORN FOR BURNING - október 25-én jelenik meg Mickael Broberg bandájának első nagylemeze


2019-09-25

A Born For Burning debütáló albuma 'The Ritual' címmel jelenik meg október 25-én lát napvilágot.

A svéd Born For Burning zenekart Mickael Broberg (aki nem mellesleg az Unanimated énekese) alapította 2012-ben, egyfajta főhajtásként a legendás Bathory előtt. 2013-ban Broberg megírta és felvette a projekt első három dalát, melyek egyike ('Destruction Eternal') a svéd Critical Mass Recordings 2014-es válogatás-albumán kapott helyet. A dal sikerei okán Mickael-nek szerződést adott a kiadó, mely végül piacra dobta a fentebb említett három szám másik kétharmadát, kislemez formájában.

Most, 5 évvel később ténylegesen eljött a Born For Burning ideje: 2019 őszén végre megjelenhet a banda első hivatalos albuma! A 'The Ritual' című album egy instant black metal-klasszikus, ami 38 percnyi zenét tartalmaz, a korai, '80-as évekbeli Bathory-albumok stílusjegyében.

A 'The Ritual' október 25-én jelenik meg limitált LP-n, digipak CD-n és digitálisan. Az előrendeléseket itt lehet leadni.

A tracklista:
01. Realm To Hades
02. Master
03. Unholy
04. Under The Flame
05. The Ritual
06. War Of The Apocalypse
07. The King
08. Up High In The North

Íme a hivatalos album-előzetes:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás