Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

SPIRITUAL SICKNESS - új énekessel tér vissza a new yorki prog-power metalbanda


2019-10-12

A megújult felállású banda jelenleg legutóbbi kiadványa, a 2014-es 'Spiritual Sickness' EP folytatásán dolgozik.

A Spiritual Sickness Paul LaPlaca személyében mutatta be új frontemberét - vele közösen vonultak stúdióba, hogy felvegyék visszatérő albumukat. LaPlaca legutóbb a Carnivore zenekarban basszusgitározott; de megfordult tübbek közt Chris Caffery (‪Savatage‬ / TSO) és ‪Ted Poley‬ (Danger Danger) bandájában, illetve a Thor, a Zandelle, a Grey Skies Fallen és az October Thorns együttesekben.

A bandavezér / gitáros Ed Mischke így nyilatkozott: "Régóta keresünk egy olyan frontembert, aki élőben is képes komoly teljesítményt nyújtani, és a civil életben sem egy felfuvalkodott egyén. Sikerült most megtalálnunk ezt az embert, aki totálisan tisztában van azzal, miről szól ez a banda, és a kisujjából képes előrázni a dalainkat".

A Spiritual Sickness mindeddig két nagyikserű albumot adott ki (a 2011-es 'Architects of Agony' nagylemezt és a 2014-es 'Spiritual Sickness' EP-t). Fennállásuk során együtt turnéztak a Benedictum, a Cage és a Ghost Ship Octavius zenekarokkal, valamint felléptek a Skid Row, a Testament és a King's X‬ előzenekaraként.

A zenekar elmondása alapján: a megújult felállással is New York leginnovatívabb, legkeményebben dolgozó, legtechnikásabb metalbandája maradnak. 2020-ra a csapat új albumot, valamint európai és amerikai turnét tervez.


SPIRITUAL SICKNESS - új énekessel tér vissza a new yorki prog-power metalbanda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás