Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

5 év után új albummal tér vissza Morgan Håkansson (Marduk) projektje, a DEATH WOLF - itt az új dal, a 'Serpents Hall'!


2019-12-04

A Blooddawn Productions (a Regain Records közreműködésében) december 10-én jelenteti meg a Death Wolf negyedik, 'IV: Come the Dark' című nagylemezét.

A Death Wolf-ot a 2000-es évben alapította a Marduk-ból ismert Morgan Håkansson (eredetileg Devil's Whorehouse néven), azzal a céllal, hogy továbbvigye a Samhain és a Misfits klasszikus "death-punk" hangzásának örökségét. Miután megjelent a csapat 'The Howling' című debütáló EP-je, szépen lassan elhagyták a feldolgozásokat, és a Ddeath Wolf egy önálló, egyedülállóan pusztító erővé nőtte ki magát. 2011-ben, két nagylemez és két EP megjelenése után változtatott nevet a banda; lévén az újabb irányzathoz jobban passzolt a Death Wolf kifejezés. Időt nem pocsékolván, szinte egyhuzamban ki is adtak három nagylemezt; a 2011-es 'Death Wolf'-ot, a 2013-as 'II: Black Armored Death'-et és a 2014-es 'III: Östergötland'-ot (2014).

Most elérkezett az idő: a Death Wolf öt év után visszatér negyedik eposzával, ami a 'IV: Come the Dark' címet viseli. Az új lemez könyörtelen és lényegretörő; azt bizonyítja, hogy a Death Wolf ennyi idő elteltével is képes tökéletes formáját hozni. Sötét himnuszok követnek még sötétebb kompozíciókat, melyek tele vannak urbánus durvasággal és ritmikus hangulat-változásokkal. A metal, a punk, a rock és a goth zene elegyét hallhatjuk ezen az albumon; de egyiket sem a megszokott, átlagos értelmezésben. A 'IV: Come the Dark' egy feje tetejére fordult világot reprezentál, ahol minden rádióból a Daeth Wolf dalai szólnak!

A tracklista:
01. With Hate
02. Edge Of The Forest
03. Empower The Flame
04. The Sword
05. Funeral Pyre
06. The Executioners Song
07. Speak Through Fire
08. Serpents Hall
09. Into The Woods
10. Iron & Flame
11. Conquerors Dance

Alább meghallgatható a 'With Hate' című album-nyitó dal és a 'Serpents Hall' című szám, ízelítőképpen az előrendeléshez (a lemez digitálisan, CD-n, LP-n és kazettán is elérhető):


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás