Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

NEBRUS - 'π' című dalt és videoklipet mutatott be az olasz black metal banda!


2019-10-16

Az olasz black metal-duó új, 'Dark Forces Reign' című albuma a Third I Rex kiadó jóvoltából jelenik meg, november 30-án.

"Ha kultikus black metal bandákon gondolkozunk, számos név eszünkbe juthat - ezek egyike kell, hogy legyen a Nebrus is! A Nebrus egy kiváló black metal zenekar, mely albumról albumra fejlődik. Az olasz csapat most megalkotta legújabb nagylemezét, ami egyszerre illethető a "post", a "black" és a "true cult" jelzőkkel".

A Nebrus 'Dark Forces Reign' címmel jelenteti meg új albumát, aminek gitár- és dob-témáit a Camera Ardente Stúdióban vették fel, 2018 nyarán. A basszusgitárokat az Unreal Stúdióban vették fel, 2019 tavaszán; a maszterizálást és a keverést pedig J. Priest végezte el, szintén ugyanitt. A lemezborító Diego Spezzoni műve.

A Nebrus felállását Noctuaria énekes / effekt-mester és Mortifero dobos / gitáros alkotja. A stúdióban Sir VIII Coffins Mime session-basszusgitáros kísérte a duót.

Íme az új album friss ízelítője, az 'π' című tétel hivatalos videoklipje:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás