Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

NOX IRAE - hamarosan debütál a francia OSDM banda; hallgas meg 3 dalt a lemezről!


2019-10-24

Az old-school death metal zenében utazó, francia Nox Irae együttes bejelentette debütáló mini-lemezét.

A legendás francia death metal banda, a Catacomb egyes tagjai egyesültek az Affliction Gate zenészeivel, hogy közösen létrehozzanak egy nyers és old-school hangzású, thrash-alapú death metal bandát. Mindkét banda tagjai sajátos tapasztalataikat és egyedi stílusukat dobták be a közösbe: a gyilkos vokálokat az Affliction Gate-ből ismert Herostratos garantálja, a zenei kivitelezést pedig a Catacomb veteránjai (vagyis a gitáros Fred és a dobos Jérôme) és a basszusgitáros Damien nyújtják ebben a morbid, de egyben fülbemászó egyvelegben. Ez színtiszta old-school death metal, nem más!

A Nox Irae debütáló EP-je 'Here the Dead Live' címmel jelenik meg 2019. november 15-én, a Transcending Obscurity Records jóvoltából. Alább megtekinthető a Chris Moyen által tervezett lemezborító és a dallista, valamint különféle formában megrendelhető a lemez, illetve meghallgatható az 'All is Over' és a 'Knife Under Throat' című szám:

Újabban megjelent a 'Primordial Lie' című dal is. Íme a premier:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás