Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

MENTAL CAVITY - itt az új klip az ausztrál death metalistáktól!


2019-12-04

Az ausztrál noise / death metal banda bejelentette második nagylemezét.

Két évvel a debütáló, 'Aneurysm' című album megjelenése után, a négytagú Mental Cavity zenekar ismét kitör az árnyéból, és egy újabb zenei eposzt tesz le az asztalra, 'Neuro Siege' címen.

Az új albumot Új-Dél-Walesben vették fel, a híres producer, Mike Deslandes (YLVA, Pagan, Tropical Fuck Storm) társaságában. A 'Neuro Siege' albumon a Mental Cavity ismét "a tempós death metal zene könyörtelenségének határait feszegeti; méghozzá ütős sludge-passzusok és egyedi hangzás révén".

A 'Neuro Siege' album különösen ajánlott az Autopsy, a Tragedy, a Morbid Angel és a Crowbar rajongóinak.

A tracklista:
01. Infiltrators
02. Neuro Siege
03. Subjected To Irritants
04. Searing Wire
05. Writhe
06. Spoiled
07. Artificial Integration
08. Dismantled
09. Corroded
10. Eradicate & Replace
11. Terra Immundus

A 'Neuro Siege' album december 6-án lát napvilágot, a Brilliant Emperor (LP), az Oblivious Maximus Records (CD) és a Medusa Crush Records (MC) kiadók jóvoltából. Az előrendeléseket itt lehet leadni.

Ízelítőképpen lentebb elérhető a lemez címadó dalának hivatalos videoklipje és audió-változata, valamint meghallgatható az 'Infiltrators' és az 'Artificial Integration' című szám, amiben Taylor Young (Nails, Twitching Tongues) vendégszerepel:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás