Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Új klipet osztott meg a Foo Fighters dobos Taylor Hawkins saját bandája, a THE COATTAIL RIDERS


2020-01-07

Taylor Hawkins (Foo Fighters) és saját bandája, a The Coattail Riders november 8-án új albumot adott ki, 'Get the Money' címmel.

Taylor és a Coattail Riders a dobos legendás, Foo Fighters-beli bandatársa, Dave Grohl vendégszereplésével alkotta meg az új albumot (Grohl a 'Middle Child' című számban gitározik), amit 2019. november 8-án jelentetett meg a Shanabelle / RCA Records kiadó. Az albumot John Lousteau és maga Taylor Hawkins producelte; a keverést Sylvia Massy végezte el.

Grohl mellett Pat Smear, Roger Taylor, Joe Walsh, Duff McKagan, Nancy Wilson, Chrissie Hynde, Perry Farrell és LeAnn Rimes vendégeskedik ezen az albumon, melynek stílusa a classic rock-tól, a prog-rockon át a glam-metalig terjed.

A rendelési infók itt érhetők el.

A tracklista:
01. Crossed The Line
02. Don't Look At Me That Way
03. You're No Good At Life No More
04. I Really Blew It
05. Queen Of The Clowns
06. Get The Money
07. C U In Hell
08. Middle Child
09. Kiss The Ring
10. Shapes Of Things

Lentebb meghallgatható az album címadó dala, valamint megtekinthető a Grohl-lal közös 'Middle Child' dal "vintage" videoklipje, ami a '80-as évek "MTV-stílusában" készült (a kisfilmben stílszerűen Hawkins "középső gyermeke", Annabelle vendégeskedik):


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás