Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

(0) - új videoklipet osztott meg a dán progresszív black metal banda


2019-11-30

A dán underground "legféltettebb titka", a (0) zenekar a Napalm Records-szal kötött lemezszerződést.

A (0) zenekar tagjai a névtelenséget és az arctalanságot választották; lévén zenéjük is ehhez mérten kellőképp extrém és sötét. Zenei tekintetben a black, a progresszív, a drone és a post-metal műfajokat ötvözik egyedi vizualitással és impresszív élő performansszal.

"Fantasztikus hírek! Nagyon izgatottak vagyunk, hogy bejelenthetjük: lemezszerződést kötöttünk a Napalm Records-szal. Alig várjuk már, hogy meghozza gyümölcsét ez a kollaboráció, és a (0) zenéje eljuthasson a lehető legtöbb emberhez" - közölte néhány hete a banda.

A kiadó és a banda kollaborációjának első kiadványa a zenekar 2017-es debüt-EP-jének újrakiadása. A mini-lemez új változata 2019. november 29-én jelent meg, digitális formában és limitált bakeliten.

"Izgatottan jelentjük be, hogy a Napalm Records újra kiadja 2017-es debütáló EP-nket, és nagyon örülünk, hogy ezáltal zenénk egy szélesebb tömeghez is eljuthat. Az EP központi témája az idő. Hogyan töltjük időnket, és mik a következményei annak, hogy életünknek az idő a legmeghatározóbb tényezője. Nem számít, hogy nem ismeritek a nevünket és az arcunkat - hagyjuk, hogy a (0) zenéje magáért beszéljen!" - tette hozzá a banda, melynek felállása így néz ki:

(FJ) - ének
(JU)  - gitár
(MA)  - gitár
(JK)  - dobok
(MC) - basszusgitár

Az újrakiadás apropójából a banda bemutatta (1136) című száma hivatalos videoklipjét:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás