Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

NERO DI MARTE - itt az olasz post-metal banda új dala, a 'L'Arca'!


2019-11-27

A Bolognából származó experimentális / post-metal banda, a Nero di Marte 2020. január 24-én jelenteti meg új, 'Immoto' című nagylemezét.

Az 'Immoto' album a Season Of Mist kiadó jóvoltából jelenik meg, az alább látható, Alex Eckman-Lawn által tervezett borítóval és dallistával:

01. Sisyphos
02. L’Arca
03. Immoto
04. Semicerchi
05. La Casa Del Diavolo
06. Irradia
07. La Fuga

Lentebb meghallgatható az első nyilvános tétel, a 'Sisyphos', amit így kommentált a banda: "Izgatottan mutatjuk be nektek új dalunkat, a 'Sisyphos'-t! Ez az 'Immoto' album nyitó-száma; vagyis az első dalunk 5 évvel a 'Derivae' lemez megjelenése óta. Azóta egy hosszú utat jártunk be - rengeteg változás történt a szemünk előtt és amögött is. Az új dalt Sziszifusz mítosza; pontosabban Camus munkássága ihlette. Ez egy jó kiinduló pont: a múlt, a jelen és a jövő reflekciója - mind zene, mind dalszövegi értelemben".

Újonnan megjelent a 'L'Arca' című szám is, amihez a tagok a következőket fűzték: "A 'L’Arca' dal hangzása és témái okán bátran nevezhető előző albumunk, a 'Derivae' folytatásának, de ugyanakkor új zenei és vokált illető ötleteket is felvonultatunk benne. Visszahallgatva érthetővé válik ebben a dalban, milyen nagy hatással volt ránk a sci-fi műfaj atmoszférája".

Az album további részletei és előrendelési infói itt érhetők el.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás