Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

OBSIDIAN TONGUE - 7 év után új albumot rögzített az amerikai black metal-duó


2019-10-30

Az Obsidian Tongue 'Volume III' címmel adja ki harmadik nagylemezét 2020. január 31-én, a Bindrune Recordings kiadó jóvoltából.

A Maine-beli zenekar legutóbb hat évvel ezelőtt, 2013-ban adott ki nagylemezt ('The Nest of Ravens in the Throat of Time'), de a Brendan Hayter gitáros-énekes és Raymond Capizzo dobos alkotta duó ezidő alatt sem tétlenkedett; lévén emellett olyan bandák tagjaként is aktívan dolgoznak, mint a Falls Of Rauros, a Shabti és a Blood Of The Gods. Nem mellesleg 2015-ben két split-lemezen is szerepelt az Obsidian Tongue.

A banda új albumára tehát összesen 7 évet kellett várni, de hamarosan végre elérkezik az idő: 'Volume III' címmel jelenik meg az Obsidian Tongue harmadik nagylemeze, 2020. január 31-én, a Bindrune Recordings jóvoltából. Az új anyag a bandától megszokott black metal / post-black metal / shoegaze / atmoszférikus metal-keverék - annyi a különbség, hogy ezúttal még különlegesebb, még egyedibb elemekkel vannak ellátva a dalok.

A tracklista:
01. Anatkh (14:45)
02. Poison Green Dream (05:55)
03. Return to the Fields of Violet (06:34)
04. Empath (13:16)
05. Coda – Child in Ice (02:47)

Az első új dal, a 'Return To The Fields Of Violet' itt meghallgatható:

Bővebb infók a bandáról és az albumról: www.facebook.com/obsidiantongueband


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás