Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

QUADVIUM néven alapított új "fusion-metal" bandát Steve Di Giorgio és Jeroen Paul Thesseling - teljessé vált a felállás


2019-12-09

Két legendás basszusgitáros, Steve Di Giorgio (Testament, Sadus, Death) és a holland Jeroen Paul Thesseling (Salazh Trio, Obscura, Pestilence) egyesítette erejét az új projektben.

Di Giorgio-t és Thesseling-et világszerte ismerik és elismerik a műfaj rajongói, köszönhetően jellegzetes fretless stílusú játékuknak. A két tehetség most egy vadonatúj "fusion-metal" csapatot alapított, Quadvium néven. Mostanra mind a négy tagja meglett a zenekarnak; lévén a neves holland dobos, Yuma van Eekelen (Our Oceans, Exivious, Pestilence) és a francia gitárvirtuóz, Raphael De Stefano (Nonsense) is csatlakozott a felálláshoz.

Steve és Jeroen kollektív közleménye így szól: "Nagyjából tíz évvel ezelőtt jött az ötlet, hogy közösen alapítsunk egy bandát. Mivel két fretless basszus használata egy mindeddig szokatlan koncepciót eredményez, garantáltan egyedi lesz ez a projekt; lévén a múltban ilyen még nem fordult elő. Hamarosan nekilátunk a dalszerzésnek, az ötletelgetésnek és a stúdiózásnak".

Hamarosan jönnek a friss hírek a Quadvium zenekar kapcsán...


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás