Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

DEFILED - pénteken új albumot ad ki a japán death metal banda; végighallgatható az 'Infinite Regress'


2020-01-20

A japán death metal csapat 'Infinite Regress' címmel jelenteti meg következő stúdióalbumát, 2020. január 24-én.

A Defiled hatodik nagylemeze a 2016-os 'Towards Inevitable Ruin' album folytatása. Az 1992-ben alakult banda 2003 óta a Season Of Mist kiadó kötelékébe tartozik. Itt jelenik meg 2020. január 24-én az 'Infinite Regress' című nagylemez is, aminek Wes Benscoter által tervezett borítója és dallistája így néz ki:

01. Intro
02. Divide And Conquer
03. Tragedy
04. Systematic Decomposition
05. So Blind
06. Legacy
07. Masses In Chaos
08. Centuries
09. Aftermath
10. Invisible War
11. Ignorant
12. Slaverobot
13. Infinite Regress
14. Outro

"Végre eljött a nagy nap! Rettentően büszkék vagyunk új lemezünkre, ami 'Infinite Regress' címmel láttunk el. Az album 2020. január 24-én jelenik meg, a Season Of Mist kiadó jóvoltából. Hallgassátok szeretettel az első ízelítő dalt, a 'Tragedy'-t. Reméljük, élvezni fogjátok. Üdv!" - közölte a banda.

Az album előrendelési infói itt találhatók meg.

"Itt egy újabb kedvcsináló új albumunkhoz, amin rágódhattok addig, amíg meg nem jelenik az anyag! Ez a dal a mi sajátos, "out-there" stílusunkban fogant - ha értitek, mire gondolunk! Reméljük, élvezitek! Üdv mindenkinek!". Íme a 'Centuries' című szám premiere:

Újabban napvilágot látott a 'Masses In Chaos' dal hivatalos videoklipje. "Ezt a videót legutóbbi próbánk során forgattuk saját stúdiónkban, Okinawában. Itt rögzítettük új albumunkat is. Sajnos azóta ezt az épületet lebontották; nekünk pedig hiányzik az "otthonunk", de tudjuk jól, hogy soha nem térhetünk oda vissza. Ezzel a videoklippel együtt egy kis szuvenírt is megosztunk veletek. Ahogy arra már rájöhettetek, ez a dal George Orwell 1984 című művéről szól... Élvezzétek!!".

Néhány nappal a megjelenés előtt a banda bemutatta a teljes albumot:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás