Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

WILSON - búcsúkoncertet jelentett be a detroiti rockbanda


2019-11-06

A Detroit városából származó "rock 'n' roll őrültek" a 2019-es évvel feloszlatják bandájukat.

Mielőtt azonban a Wilson szögre akasztaná a kalapot, a banda egy utolsó nagy buli keretében szeretne elköszönni a rajongóktól. 2019. december 28-án a zenekar Pontiac városában adja utolsó koncertjét, a The Crofoot klub színpadán. A rendezvényt a 101.1 WRIF rádió élőben közvetíti majd.

"Ezzel a koncerttel zárjuk be a Wilson könyvét. Egyszer ugyanis minden történet véget ér. Reméljük, ez az éjszaka emlékezetes marad mindannyiótok számára. A mi esetünkben biztosan így lesz, mivel ezzel a koncerttel zárunk le egy évtizednyi könyörtelen turnézást, stúdiózást, és megannyi szép emléket. Márpedig ez az egész nem csak rólunk szólt; hanem rólatok is, a barátainkról, akik a Wilson-t magasabbra emelték egy szimpla banda szintjénél" - nyilatkozta Jason Spencer, Wilson alapítója, gitárosa.

A búcsúkoncert első felvonása a The Crofoot Ballroom főszínpadán fog lezajlani, ahol a Wilson kizárólag a legutóbbi albumai, a 'Tasty Nasty' és a 'Right to Rise' egyes dalait fogja előadni.

A második felvonás a klub emeletén kerül megrendezésre, a 250 férőhelyes Pike Room-ban, ahol a zenekar teljes egészében előadja 'Full Blast F*ckery' című debüt-albumát.

A koncertek előzenekara a The Messenger Birds, a Red Stone Souls, a Ladysse és a Strange Magic lesz.

És ha még mindez nem lenne elég, a Wilson tagjai - vagyis Chad Nicefield énekes, Jason Spencer és Kyle Landry gitárosok, James Lascu basszusgitáros és Matt Puhy dobos - már a kapunyitást megelőzően megmutatják magukat: a Crofoot Vernors termét rendezik át “Wilson’s House Of F*ckery”-re, ahol a banda 100 szerencsés rajongó előtt tart egy exkluzív bemelegítő bulit.

Bővebb infók a rendezvényről és a jegyvásárlásról itt, valamint a Wilson hivatalos honlapján érhetők el.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás