Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

2020-ban új albummal tér vissza a WITHERING SURFACE


2019-11-08

A dán melodic death metal banda 15 év elteltével újra akcióba lép!

A Withering Surface bemutatta új felállását: Jesper Kvist basszusgitáros, Michael H. Andersen énekes, Allan Tvedebrink gitáros, Jakob Møller Gundel dobos, Marcel Lysgaard Lech gitáros és Morten Lybecker billentyűs. A megújult banda fel is vette visszatérő albumát, ami 'Meet Your Maker' címmel fog megjelenni 2020 tavaszán.

Az új albumot Fredrik Nordström hangmérnökkel rögzítették a Studio Fredman falai között. A lemez borítóját a legendás Niklas Sundin (Arch Enemy, Dark Tranquillity, In Flames) készíti. Amire pedig számítani kell: egy kegyelmet nem ismerő, kompromisszumokat nem tűrő melodic death metal album!

Hamarosan közzéteszik a további részleteket...

A Withering Surface első inkarnációja négy nagysikerű stúdióalbumot adott ki 1993 és 2004 között. Búcsúkoncertjüket 2005-ben adták. A zenekar azóta kultikussá vált; őket tartják az egyik legelső dániai melodic death metal bandának. Másik érdekesség, hogy a banda eredeti basszusgitárosa, Kaspar Boye Larsen később másik bandája, a Volbeat színeiben vált világhírűvé.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás