Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

ARCTIC RAIN - a Frontiers-hez igazolt a svéd melodic rock-szenzáció


2019-11-08

Az Arctic Rain zenekarra olyan legendák voltak a legnagyobb hatással, mint a Whitesnake, a Mr. Big, a Foreigner, a Talisman, a Def Leppard, a Toto, a Treat, a Dokken, a White Lion és a Journey.

Az Arctic Rain Pete Alpenborg dalszerző / billentyűs, Magnus Berglund gitáros és Tobias Jonsson énekes közreműködésében jött létre. Később csatlakozott a csapathoz Gert Daun basszer és Jonas Jönsson dobos. A banda célja az volt, hogy olyan dalokat írjanak és rögzítsenek, melyek "erős melodic rock -vibrálással rendelkeznek és ízes instrumentális harmóniákkal vannak felszerelve". A '80-as és '90-es évek nagyjainak nyomdokaiba lépő Arctic Rain egyfajta "műfaj-revival" szeretne elérni, némi modernitás és megannyi dallam révén.

Az Arctic Rain zenei alapját természetesen Pete magas szintű dalszerzői tehetsége adja - mindezt olyan előadók albumain kamatoztatta már a múltban, mint a Revolution Saints, a House Of Lords, Issa, az All 41, Toby Hitchcock,  a Sunstorm és a Kee Of Hearts. Magnus ízes gitár-játéka és Tobias elbűvölő énekhangja által kiegészítve pedig egy végtelenül kiemelkedő produktumot kapunk az Arctic Rain debütáló albuma formájában, ami 2020 elején jelenhet meg, a Frontiers jóvoltából.

"Lévén olyan bandák voltak ránk a legnagyobb hatással, mint a Whitesnake, a Mr. Big, a Foreigner, a Talisman, a Def Leppard, a Toto, a Treat, a Dokken, a White Lion és a Journey, a mi albumunk is az ő fénykoruk érájára emlékeztetheti a hallgatókat" - nyilatkozta Magnus Beglund gitáros. "2018 végén elkészítettünk egy demót, amit elküldtünk több lemezkiadónak; a reakciók pedig nagyon ígéretesek voltak. Több cég is érdeklődni kezdett irántunk, de végül ezek közül a legfontosabb, Frontiers mellett döntöttünk. Pedig eleinte hozzájuk nem is jutott el ez a hanganyag, de végül mégis ránk találtak valahogy. Innentől fogva pedig már nem is volt kérdés, hova akarunk tartozni!".

Hamarosan jönnek a friss hírek az Arctic Rain debütáló albuma kapcsán...


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás