Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

REBEL PRIEST - nézd meg a kanadai “trash-N-roll” banda új klipjét: 'Sleeping Like A Hangman'!


2020-05-13

A Rebel Priest új albuma 'R’lyeh Heavy' címmel jelent meg, 2019. november 22-én, a SCRAPE Records jóvoltából.

A 'R’lyeh Heavy' albumot 2019 első felében vették fel. Az előzetes közlemény szerint "ezen a lemezen felfedezhető a Rebel Priest minden védjegye; sokszínű heavy rock-brandje; valamint megannyi classic-metal elem ('The Summoning', 'Emperor'); biker-rock téma ('Electric Lady'); '80-as évekbeli sleaze ('Hangman', 'Dead End World'); sőt még némi reggae-beütés ('Lighten The Load') is". Dalszövegi tekintetben fénypont például az 'Elm Street' című szám, ami egy "speed metal-tribute Freddy Krueger részére"; és a 'Snake Eyes', mely egy "óda a szerencsejátékosokhoz, amire minden bizonnyal büszke lenne Lemmy".

Benny Kemp, a banda gitárosa korábban így nyilatkozott: "Itt az idő, hogy végre eláruljuk, mivel töltöttük az év nagy részét! Szívünket és elménket beleölvén megalkottunk egy olyan albumot, ami magában foglal minden hangot, szólamot és témát amiről az éltünk szól; ami megmozgat minket. Ez a projekt nem valósulhatott volna meg a világ legfantasztikusabb munkatársai nélkül, akiknek mindörökké hálásak leszünk!".

A 'R’lyeh Heavy' album megrendelhető többek közt digipak CD-n, limitált bakeliten, különféle merch-termékek formájában és digitálisan is. Íme a lemezborító és a dallista:

01. The Summoning
02. Electric Lady
03. Hangman
04. Elm Street
05. Snake Eyes
06. Emperor
07. Lighten The Load
08. Dead End World

2020 májusában bemutatták a 'Sleeping Like A Hangman' című szám hivatalos klipjét. E dal az "irányíthatatlan függőségről szól"; zenei szempontból pedig erőteljes gitár-riffek és ízes basszus-témák alkotják ezt a súlyos és nyers hangzású, ökölrázós nótát".

Az 'Electric Lady' című szám korábban megjelent videoklipje, valamint a Rémálom az Elm utcában című film-klasszikus megjelenésének 35. évfordulójára íródott 'Elm Street' dal audiója itt elérhető:

Bővebb infók, hírek a bandáról: www.facebook.com/rebelpriestofficial


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás