Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

YE BANISHED PRIVATEERS - februárban jelenik meg a svéd "kalóz-metal" banda negyedik albuma; itt az új klip!


2020-01-29

A 'Hostis Humani Generis' című nagylemez 2020. február 7-én lát napvilágot, a Napalm Records jóvoltából.

A Ye Banished Privateers új albuma a banda "eddigi legautentikusabb kalóz-manifesztója", mely tele van "együtténeklős himnuszokkal, folk-dallamokkal és végtelen tombolással, lüktetéssel". "Ezek a svéd martalócok most újra megmutatják, milyen a kalóz-élet mélye és csúcsa"!

A Ye Banished Privateers közleménye a 'Hostis Humani Generis' album kapcsán, így szól: "Mérhetetlen büszkeséggel mutatjuk be nektek negyedik nagylemezünket, a 'Hostis Humani Generis'-t! Ebben a 13 dalban (vagyis pontosabban 15 dalban, ha a deluxe boxot kaparintjátok meg) egy bűnöző életet élő kalóz-banda különös történetét mutatjuk be. A történet Nassau kalóz-köztársaság bukása, vagyis a Kalózok Aranykora idején játszódik. Elmondhatatlanul boldogok vagyunk, hogy végre megoszthatjuk mindezt veletek! Reméljük, nektek is épp annyira fog tetszeni ez az egész buli, mint nekünk!".

A lemez alább látható borítóját a legendás Eliran Kantor (Testament, Bloodbath, stb.) készítette. Íme a mű és a dallista:

01. No Prey, No Pay
02. Hush Now My Child
03. Blame The Brits
04. Capstan Shanty
05. Elephant’s Dance
06. Swords To Plowshares
07. Flintlock
08. Parting Song
09. Rowing With One Hand
10. A Swinging We Must Go
11. They Are Marching Down On High Street
12. Death Of Bellows
13. Why The Big Whales Sing

Az első single-dal, a "könyörtelen atmoszférájú" 'No Prey, No Pay' - mely "a 18. századi kalózok hazárdőr világába vezeti be a nézőket és a hallgatókat" - lentebb elérhető hivatals videoklip formájában. Újonnan megjelent ennek folytatása, az 'Elephants’ Dance' című szöveges kisfilm, mely dal történetét itt lehet elolvasni. A harmadik klipes nóta, a 'Rowing With One Hand' szintén elérhető lentebb.

Az album előrendelési infóit itt lehet megtalálni.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás