Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

LORNA SHORE - megjelent az 'Immortal' című album; itt az új dal, a 'King Ov Deception' videoklipje!


2020-01-31

Az amerikai szimfónikus deathcore bandának ez a harmadik lemeze; egyben az első, amit az új frontember, CJ McCreery-vel (ex-Signs Of The Swarm) énekelt fel.

Az 'Immortal' album 2020. január 31-én jelent meg. Az előzetes közlemény szerint egy "sokkolóan sötét, szimfónikus és epikus zenei elemekkel felszerelt deathcore-anyagra" számíthatnak a rajongók.

A 2010-ben alakult Lorna Shore 2012-ben adta ki bemutatkozó, 'Bone Kingdom' című EP-jét; egy évvel később pedig megjelent a 'Malificium' mini-album, ami 3. helyen debütált az iTunes Metal toplistán. A Lorna Shore azóta minden kiadványával azt bizonyítja, hogy egy folyamatosan fejlődő, leküzdhetetlen erővel; egy élőben és stúdióban is mérhetetlenül ütősképes bandával van dolga a közönségnek. A 2017-es 'Flesh Coffin' albummal a csapat eltávolodott eredeti deathcore-gyökereitől, és egy külső ráhatásoktól, tredektől mentes modern metal bandává váltak.

"Új albumunkkal azzá váltunk, amik lenni akartunk, és ez nem csupán a korai hatásaink eredménye. Az 'Immortal' a legújabb fejezete történetünknek - és ez igaz ránk egységes zenekarként, különálló zenészekként és emberekként egyaránt" - nyilatkozta Adam De Micco gitáros.

Az 'Immortal' a banda első albuma, amin a 2018-ban érkezett C.J. McCreery (ex-Signs Of The Swarm) énekel (aki a Chelsea Grin zenekarba igazolt Tom Barber helyét vette át). A Josh Schroeder (Battlecross, King 810, For Today) producerrel a Random Awesome Stúdió falai között rögzített album egyben a csapat első kiadványa, ami a Century Media Records égisze alatt jelenik meg.

A tracklista:
01. Immortal
02. Death Portrait
03. This Is Hell
04. Hollow Sentence
05. Warpath Of Disease
06. Misery System
07. Obsession
08. King Ov Deception
09. Darkest Spawn
10. Relentless Torment

Lentebb elérhető a korábban már bemutatott 'Darkest Spawn' és 'This Is Hell' dal / videoklip; itt pedig a legfrissebb produkció, a 'Death Portrait' kisfilmje, amit a banda első észak-amerikai headliner turnéján forgattak:

Újonnam megjelent az album címadó dalának Joey Durango által rendezett videoklipje és a 'King Ov Deception' kisfilmje is:

A Lorna Shore október és november között mutatta be először élőben az új dalokat, egy USA-turné keretében, amit a Fit For An Autopsy, a Rivers Of Nihil, a The Last Ten Seconds Of Life és a Dyscarnate társaságában bonyolítottak le. Az európai turné februárban indult el.

A Faces Of Death elnveezésű körút március 25-én érkezik meg Budapestre. A fellépők a következők: Decapitated, Beyond Creation, Ingested, Lorna Shore, Viscera.


LORNA SHORE - megjelent az 'Immortal' című album; itt az új dal, a 'King Ov Deception' videoklipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás