Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

VERTHEBRAL - hallgasd meg a paraguayi death metalisták új dalait!


2019-11-13

A Paraguay-ból származó death metal formáció, a Verthebral 'Abysmal Decay' címmel jelenteti meg új albumát, december 27-én, a Transcending Obscurity Records jóvoltából.

A "primitív megszólalású, de ugyanakkor professzionális módon kivitelezeett death metal zenét" tartalmazó 'Abysmal Decay' leginkább olyan kultikus bandák stílusát eleventi fel, mint a Sarcofago, a Malevolent Creation, a Massacre, a Krisiun, a Rebaelliun, az Angelcorpse és a Vader. Egyfajta dél-amerikai, törzsi beütés érezhető ezeken a dalokon, de ugyanakkor precízen megtervezett és tűpontosan előadott kollekcióról van szó. A produkció nyers, de egyben letisztult.

Az új album producerei maguk a banda tagjai voltak. A keverést és a maszterizálást Alberto Santacruz (Abato Records) végezte; a borítót pedig egy brazil művész, Marcos Miller (Mental Horror) készítette.

Íme az 'Abysmal Decay' borítója és dallistája, valamint két dal premiere és az előrendelési infók:

Alább a banda teljes bemutatkozó album (2017 - 'Regeneration') végighallgatható:

A Verthebral felállását Christian Rojas énekes-basszsgitáros, Daniel Larroza gitáros, Alberto Flores gitáros és Denis Viveros dobos alkotják.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás