Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

DEGENERATE - felvette és kiadta debütáló albumát a holland thrash banda


2019-11-19

A dallamos thrash metal zenében utazó, holland Degenerate zenekar 'Devastation Ahead' címmel jelentette meg bemutatkozó, 10 számos nagylemezét.

A Degenerate négy holland metalzenész (Rens H., Dani R.C., Bas B. és Filip A.F.) közreműködésében jött létre, 2016 elején. Rens H. gitáros-énekes egy modern thrash / death metal zenét játszó, ütős hangzású zenekart kívánt összeállítani - ennek eredménye lett a 2016-os demó-EP, melynek közönhetően (illetve a rendszeres turnézás révén) a Degenerate neve egyre felkapottabb lett a holland metal-színtéren. Országszerte számtalan klubban és szabadtéri színpadon megfordult a Degenerate; 2019 elején pedig úgy döntöttek a tagok, hogy ezt az energiát a stúdióban is levezetik: neki is láttak debütáló nagylemezük felvételeinek.

A 'Devastation Ahead' című album egy különleges nosztalgia-kalandra csábítja a hallgatókat. Erős gitár-riffek, technikás dob-témák, melankólikus szólók és a '80-as évek klasszikus thrash hangzása jellemzi a Degenerate debütáló lemezét, amit garantáltan előszeretettel fognak hallgatni például a Max Cavalera-érás Sepultura, a Children Of Bodom, a Death és a Testament rajongói egyaránt. Az albumra 10 dal került fel, melyek keverését és maszterizálását a legendás Mendel Bij De Leij (az Aborted ex-gitárosa) végezte el.

"Köszönhetően annak, hogy hosszú évek óta aktív résztvevője vagyok a holland metal-szcénának, rengeteg kiváló és tehetséges zenésszel hozott össze a sors. Sajnos azonban mindeddig mégsem találkoztam olyan zenész-társsal, aki megfelelt volna az agyamból kipattant Degenerate projekt elvárásainak. Miután viszont megismertem ezeket a srácokat, rögtön tudtam, hogy készen áll a banda. Társaim technikai készségei révén olyan dalokat sikerült alkotnunk, amiket a legvadabb álmaimban sem gondoltam volna. Ezekkel a dalokkal feltöltve 2019 elején vonultunk stúdióba, és nagyjából ezzel egyidőben találtuk meg a megfelelő hangmérnököt is, Mendel Bij De Leij személyében. A fickó abszolút fantasztikus munkát végzett keverés tekintetében. Összefoglalva: egy iszonyatosan durva albumot tettünk le az asztalra" - nyilatkozta Rens H..

A tracklista:
01. X-Ray Annihilation
02. Incarnated
03. Recondite Radiation
04. Afterglow
05. Here To Root Them Out
06. Waves
07. The Hunted Herd
08. Eternal Return
09. Eudaimonia
10. Devastation Ahead

A 'Devastation Ahead' album megjelent digitális formában, valamint CD-n, melyet a banda e-mail címén keresztül lehet megrendelni.

Íme egy kedvcsináló, a 'Recondite Radiation' dal hivatalos videoklipje:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás