Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

A NEW TOMORROW - itt a brit rockbanda új videoklipje, az 'Ignition'!


2019-12-06

A Frontiers Music Srl kiadó december 6-án dobta piacra az A New Tomorrow együttes új, 'Universe' című albumát.

Az A New Tomorrow együttest Londonban alapította Alessio Garavello (ex-Powerquest, Arthemis) gitáros-énekes és Andrea Lonardi basszusgitáros. Kettejükhöz később csatlakozott Tim Hall dobos és Michael Kew gitáros. Az A New Tomorrow az utóbbi éveket sajátos hangzásának kialakításával töltötte; így forrott ki mostanra a végleges formula: ütős, pozitív hangvételű, dallamos hard rock muzsika, amiből összeáll a 'Universe' album.

A bandára olyan legendás előadók voltak a legnagyobb hatással, mint az Alter Bridge, a Foo Fighters, a Metallica és a Green Day. Fennállásuk során körbeturnézták az Egyesült Királyságot, Olaszországot és Európa egyéb tájait. Tempós és dühös riffjeik ultra-dallamos megoldásokkal párosulnak - ezért is nevezik az A New Tomorrow-t a jelenlegi színtér "legfrissebb lélegzetvételének".

Tim Hall dobos a következőket nyilatkozta: "Fantasztikus időket éltünk át az utóbbi években - voltunk mélyen és magasan is - mind személyes, mind zenekari tekintetben -, de épp ez volt az, ami alapot biztosított a 'Universe' album megírásához. Ezen a lemezen összefoglaltuk minden magánügyi és kollektív élményünket és tapasztalatunkat... Félelem, kétségek, remények és álmok - ilyen témák alkotják ezeket a dalokat. Zenei tekintetben pedig készüljetek fel az eddigi legkeményebb, legdinamikusabb dalcsokrunkra! Alig várjuk már, hogy élőben is átadhassuk ezt az energiát nektek, a 2020-as koncertek alkalmával!".

A 'Universe' album borítója és dallistája így néz ki:

01. I Wanna Live
02. A Million Stars
03. Golden Sands
04. Ignition
05. Mother Earth Is Calling
06. Mountains
07. Step Into The Wild...
08. ...Home
09. Multitude Of Nothing
10. Universe
11. Abrasive (CD bónusz track)

A 'Universe' album rendelési infói itt találhatók meg.

Lentebb megtekinthető az 'I Wanna Live', az 'A Million Stars' és az 'Ignition' című számok videoklipje:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás